Sample

Ben je benieuwd hoe Note zich op jou ontwikkelt? Bestel je sample  en voeg het allerbelangrijkste ingrediënt aan dit statementparfum toe: jouw huid. Na 1 dag dragen weet je zeker of Note iets voor je is.


Duurzaam & minimalistisch

Note is duurzaam en minimalistisch verpakt, zodat het door je brievenbus past en jij er niet voor thuis hoeft te blijven. Zonder extra omdoos, want Daily Aces denkt aan het milieu. Voor 16:00 uur besteld, is de volgende dag in huis.

Segmentspecialisatie

Daily Aces specialiseert zich in één segment: houtachtig en warm. Vaak kiezen mensen onbewust voor hetzelfde segment en dezelfde ingrediënten. Zo valt Note bij velen in de smaak.

Uniek & authentiek

Een moleculair parfum als Note is pas compleet met het belangrijkste ingrediënt: jouw huid. De twee versmelten met elkaar, waardoor jouw geur helemaal uniek en authentiek is. Note is een geur die altijd kan. Koppel jouw gevoel hieraan en maak impact met jouw verschijning.


Note is je dagelijkse herinnering om je hart te volgen

Note vangt jouw essentie van het leven en je persoonlijke overtuigingen in een geur. Bij het aanbrengen van Note zet jij jezelf in je kracht. Ervaar hoe ongrijpbare doelen binnen handbereik verschijnen en hoe je jet ogenschijnlijk onmogelijke bereikt. Laat je parfumroutine met Note als een rode draad door je leven lopen — net als je intenties dat doen. Maak iedere dag betekenisvol en geniet van je stimulans om de beste versie van jezelf te zijn. Deze nieuwe, unieke vorm van parfum is jouw persoonlijke tool om te empoweren.

Noten van Atlantisch cederhout, witte musk, Indisch sandelhout en vetiver vormen een warme, clean basis van het moleculaire parfum dat samensmelt met jouw eigen geur. Een uniek parfum dat het perfecte canvas vormt voor jouw persoonlijkheid.