Questions-Answers

Hoe werkt het met verzending?

Note is duurzaam en minimalistisch verpakt, zodat het gewoon door je brievenbus past. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven.

Op dit moment is verzending op deze manier een pilot. We vinden duurzaamheid én kwaliteit belangrijk en houden daarom goed in de gaten hoe de doosjes aankomen. Na drie maanden evalueren we en bekijken we of en hoe het beter kan.

Daily Aces gebruikt geen cellofaan, maar een verzegelingssticker die scheurt op het moment van openen. Zo gebruiken we geen onnodig verpakkingsmateriaal en werken we mee aan een betere wereld.

Kan ik Note retourneren?

Je hebt twee opties om Note (binnen zeven dagen) te retourneren: retourneren via de post of door naar Mysc parfumerie in Rotterdam of Rhoon te gaan.

Note retourneren via de post
Stuur je Note liever via de post retour? Dat kan naar Jan van Herwijnenlaan 33, 3161 DX in Rhoon. De verzendkosten zijn dan voor jou, maar je krijgt wel je volledige aankoopbedrag terug.

Note retourneren via de post
Note is om te ruilen bij parfumerie Mysc in Rotterdam en Rhoon. Als je een e-mail stuurt naar contact@dailyacesperfumes.com en de specialisten de bevestiging toont, geven zij je het allerbeste advies voor een andere, unieke geur die helemaal bij je past.

Let op: voorwaarde is dat je de fles nog niet hebt geopend en dat de verzegeling nog intact is. Stuur je ons vooraf een foto via contact@dailyacesperfumes.com?

Waar kan ik Note proberen?

Je krijgt bij je bestelling een gratis sample, zodat je Note kan proberen voordat je de fles opent. De sample is ook los te bestellen voor | € 2,- |
Liever eerst testen voordat je Note bestelt? Bij parfumerie Mysc in Rotterdam en Rhoon is de parfum te proberen.

Wat is een nicheparfum?

Note is een parfum met een verhaal. Nicheparfums zijn als kunst: ze brengen emoties over, vertellen een persoonlijk verhaal — jóuw verhaal — en draaien om het maken van een statement. Note staat voor jouw essentie vinden en een dagelijkse herinnering aan je doelen. Daily note to self.

Wat is de concentratie geurbestanddelen van Note?

Note is geen eau de parfum, maar een parfum — dat betekent dat de concentratie parfumolie hoger is dan 25%.

Zijn de parfums van Daily Aces veganistisch?

Ja, onze parfums zijn veganistisch. Note bevat geen dierlijke ingrediënten.

Zijn de parfums van Daily Aces cruelty-free?

Daily Aces wil bijdragen aan een betere wereld. Daarom testen we onze parfums niet op dieren en is onze filosofie onder andere gericht op een cruelty-free wereld.

Zijn de parfums en de verpakkingen van Daily Aces eco-friendly?

We volgen de standaarden rondom eco-friendly zo veel mogelijk op. Met ingrediënten van de hoogste kwaliteit, een zo duurzaam mogelijke verpakking en verzending. We hanteren geen traditionele parfumverpakking, maar proberen iets nieuws — zonder cellofaan of extra omdozen. Wij geloven in de beleving. Daarom besteedden we veel zorg aan ons design. Maar we weten ook dat de realiteit is dat verpakkingen vaak in de prullenbak verdwijnen en dat vinden we zonde.

Komen er grotere flessen?

We zeggen nooit nooit, maar voor nu zijn alleen samples van 2 ml en flesjes van 50 ml verkrijgbaar. Een handig formaat om Note mee te nemen.

Gaat Daily Aces meer parfums maken?

Daily Aces Perfumes is gespecialiseerd in het segment 'woody/warm'. Alle geuren die nog komen, vallen in dit segment. Ze zijn ook allemaal met elkaar te combineren. Note is een heel mooie basis voor alle plannen die Daily Aces nog heeft.

De verpakking is beschadigd. Wat nu?

Dit kan voorkomen, omdat wij niet met omdozen werken. Hier hebben we voor gekozen, omdat we denken dat als wij 50% minder karton gebruiken, we een goede stap in de juiste richting zetten voor een beter milieu. We hopen dat een deukje of krasje op de verpakking de unieke beleving niet minder positief maakt. Daily Aces streeft naar perfectie, maar het milieu ontlasten staat hoger in onze kernwaardes. Is de inhoud ook beschadigd? Neem dan uiteraard contact met ons op via contact@dailyacesperfumes.com.